Yunak'ta Hemşireler Günü ve Haftası kutlandı

Yunak'ta Hemşireler Günü ve Haftası kutlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde "Hemşireler Günü ve Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlandı. Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde...

KONYA (AA) - Konya'nın Yunak ilçesinde "Hemşireler Günü ve Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programda Hemşirelik, Sağlık Bakım ve Ebelik bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sahnelendi.

Buradaki programın ardından, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, eşi Ayşe Cıdıroğlu ile Yunak Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Dr. Hasan Kurşun ile görüşen Cıdıroğlu, hastanede görev yapan hemşire ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Cıdıroğlu, burada yaptığı konuşmada, hemşirelerin maruz kaldığı şiddet gibi istenmeyen olaylarda her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Hemşirelerin her şart altında büyük bir fedakarlık örneği sergilediğini vurgulayan Cıdıroğlu, "İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin gece gündüz mesleklerini icra etmek için çalışan kıymetli hemşirelerimizin bu özel gününü kutluyorum ve tüm yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :