Yunak ve MEVKA proje imzaladı

Yunak ve MEVKA proje imzaladı

Yunak Kaymakamlığı ile Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) arasında ‘Kodlama Eğitimi’ projesinin protokolü imzalandı. Eğitim çalışmaları Nisan ayında başlayacak.

 

Yunak Kaymakamlığı adına Yunak Turgut İlkokul Müdürü Sevinç Doğu ve MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger arasında imza töreni gerçekleştirildi.  İmza töreninden sonra konuşan Yunak Turgut İlkokul Müdürü Sevinç Doğu, projenin imzalandığı için oldukça mutlu olduklarını söyledi. Doğu, “Yunak’ta kurmayı amaçlanan kodlama projesinin ilk ayağını bugün tamamladık. Projede öğretmenler kodlama eğitimi alacak ve ardından öğretmenler bu bilgileri öğrencilere aktaracaklar. Proje kabul edildiği için bizler oldukça mutluyuz. Şuan hangi okulda uygulanacağı belirlenmedi. Eğitimler Nisan ayı içerisinde başlayacak” dedi.

yunak-ve-mevka-proje--(2).jpg

Yunak Kaymakamlığı’na destekleri için teşekkür eden Sevinç Doğu, “Desteklerinden dolayı Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a teşekkür ediyoruz. İlçede öğrenim gören öğrencilerin farklı eğitimler alması için proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu hususta projemizi değerlendiren MEVKA’ya da destekleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Projenin diğer koordinatörü Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Uyanık’ta projede destekler verdi kendilerine de teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamalarını yaptı.

yunak-ve-mevka-proje--(3).jpg

 

Etiketler :