Yunak Belediye Başkanı Demirhan'ın istifasıyla ilgi şok eden iddia!

Yunak Belediye Başkanı Demirhan'ın istifasıyla ilgi şok eden iddia!

Konya’nın AK Parti’li Yunak ilçe Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan geçtiğimiz günlerde Ankara’da partisinin genel merkezine istifasını sunmuştu. Demirhan’ın istifasına ilişkin şok eden iddialar ortaya çıktı

Konya’nın AK Parti’li Yunak ilçe Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan Ankara’da partisinin genel merkezine istifasını sunmuştu. Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın istifasına ilişkin çarpıcı iddialar ortaya çıktı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, geçtiğimiz aylarda Yunak İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Fatma Güler’in belediyede kadrolu olarak işe alınmak İçin Belediye Başkanı Demirhan’ı sürekli şantaj ve tehdit ettiği öğrenildi.

“TACİZ DOSYASI HAZIRLAYIP GENEL MERKEZE İLETTİLER”

Bir belediye yetkilisi konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Şu an AK Parti mevcut kadın kolları başkanı olan Fatma Güler, bundan 3 yıl önce, belediyede taşeron işçi olarak işe başladı. Daha sonra Fatma Güler geçtiğimiz aylarda ilçede AK Parti’den ilçe Kadın Kolları Başkan Adayı oldu. Fatma Güler adaylık sürecinde bu kez de kardeşini işe aldırmak için belediye başkanının nezaket içerisinde sosyal medya hesabından ilçe icra müdürü M.S ile yaptığı mesajlaşmalarını kullanarak tehdit etti. Belediye Başkanı partisine zarar gelmemesi için kız kardeşini de işe aldı. Daha sonra Kadın Kolları Başkanı olan Fatma Güler, bu kez kendisini sözleşmeli kadrolu olarak belediyeye alınmasını istedi. Başkanda da bu teklifi kabul etmeyince Fatma Güler, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Belediye başkanı Abdullah Emre Demirhan hakkında M.S ile yaptığı konuşmaları sözde bir taciz dosyası şeklinde hazırlayıp genel merkeze sundu. Bunun üzerine bu şantaj ve tehditlerden dolayı yorulan başkanı da istifasını sundu. Başkan istifası hala genel merkezde bekletiliyor.”

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Belediye başkanının icra müdürü ile konuşmalarının da emniyet tarafından alındığını ve taciz içeren bir durum olmadığını söyleyen yetkili, “Bundan yaklaşık 8 ay önce belediye başkanımız ilçemizde icra müdürü olarak görev yapan M.S sosyal medya hesabından nezaket çerçevesinde bir mesajlaşması var. Konuşmaları emniyetten aldık. Taciz içeren herhangi bir durum yok. Kadın Kolları Başkanı Fatma Güler’de bu konuşmaları şantaj olarak kullanıp, başkanımızı tehdit ediyor. Belediye başkanımız ailesiyle birlikte siyasi bir geleneğe sahip. Mesajlar şu an elimizde. Bununla ilgili de en yakın süreçte suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

2014 yılı Mart ayında AKP’den belediye başkanı seçilen Abdullah Emre Demirhan, 2019 yerel seçimlerin de AK Parti’den 2. kez belediye başkanı olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum