YRP Konya İl Başkanı Acar'dan başsağlığı mesajı

YRP Konya İl Başkanı Acar'dan başsağlığı mesajı

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Adnan Acar, Konya’da eğitim uçağının düşmesi sonucu Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in şehit olması ve Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde terör saldırısında 2 askerimizin şehit edilmesi üzerine başsağlığı mesajı yayımladı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, Konya’da Türk Yıldızları eğitim uçağının düşmesi sonucu Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in şehit olması ve Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerimizin şehit edilmesi üzerine bir mesaj yayımladı. Başkan Acar mesajında, “Konya’da gösteri uçağımızın kaza sonucu düşmesi sebebi ile şehitlik mertebesine ulaşan pilotumuz Burak Genççelebi'nin ve Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan iki askerimizin acı haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Milletimizin göz bebeği olan, Peygamber Ocağı ordumuzun kahraman evlatlarına Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, bu tür acıları aziz milletimize bir daha yaşatmasın. Vatan Sağ olsun.” dedi.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan gösteri uçağının henüz belirlenemeyen bir nedenle Merkez Karatay ilçesinde boş bir araziye düşmesi sonucu 35 yaşındaki Pilot Yüzbaşı Burak Genççelebi şehit olmuştu.

İzmir’den geçen yıl Konya’ya gelen evli ve 2 çocuk babası şehit Yüzbaşı Gençcelep’in 19 Mayıs’ta Samsun’da gerçekleşecek gösteri uçuşuna hazırlandığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.