Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilmesi

ATO Başkanı Bezci:- "Yıldırım'ın, AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi iş dünyasında memnuniyetle karşılandı"- "Sayın Yıldırım’ın Başbakanlığındaki Türkiye yıldırım hızıyla gelişecektir"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayı olarak gösterilmesinin iş dünyasında memnuniyetle karşılandığı belirterek, "Sayın Yıldırım’ın Başbakanlığındaki Türkiye yıldırım hızıyla gelişecektir." ifadelerini kullandı.

Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Yıldırım’ın, Türkiye’nin son 15 yıllık döneminde kalkınma hamlesinde imzası bulunanlardan biri olduğunu, tecrübesi, vizyon sahibi kişiliği ve Bakanlığı döneminde gerçekleştirdiği mega projelerle Türkiye’ye damga vurduğunu bildirdi.

AK Parti Genel Başkan adaylığı için Yıldırım'ın belirlenmesinin iş dünyasında memnuniyetle karşılandığını ve kendilerine moral verdiğini kaydeden Bezci, "Sayın Yıldırım’ın Başbakanlığındaki Türkiye yıldırım hızıyla gelişecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Bezci, "Bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla Türk halkının gönlünde taht kuran Yıldırım, uzlaşmacı, çözüm odaklı ve vizyoner kişiliğiyle ülkemize bugünden sonra da çok önemli katkılar sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Yıldırım’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan olarak görevlendirilmesinin beklendiğini hatırlatan Bezci, şunları kaydetti:

"İş alemi olarak siyasi istikrarın önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Siyasi istikrar ve güven, ekonomik performans açısından büyük önem ifade ediyor. Sayın Yıldırım’ın Başbakanlığında Türkiye’nin siyasi istikrarını sürdürerek ekonomik gelişime odaklanacağına inancımız tamdır. Yıldırım’a Ankara Ticaret Odası üyeleri ve şahsım adına başarılar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler