Yeni koronavirüs tablosu yine korku verdi! Salgında yeni dönemin resmen startı verildi

Yeni koronavirüs tablosu yine korku verdi! Salgında yeni dönemin resmen startı verildi

Soğuyan havalarla birlikte tekrar yüksek risk taşımaya başlayan her bireye kötü haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koronavirüs salgınında aylar sonra ilk kez 1 günde 2 binden fazla vaka tespit edildi.

Son dakika haberi... Koronavirüs salgınında Türkiye'de 221 gün geride kaldı. Bu süreçte toplam vaka sayısı 355 bine dayandı.

Sağlık Bakanlığı, 21 Ekim Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı. Tabloya göre, Türkiye'de son 24 saatte 117 bin 943 test yapıldı, 2013 kişiye daha tanı konuldu, 68 kişi hayatını kaybetti, 1507 kişi iyileşti.

MÜCADELEYE DESTEK VERİN

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün 2.000’den fazla yeni tespit edilmiş hastamız var. Toplam ağır hasta sayımız 1.504. Sağlık çalışanlarımızın en çok emek çektiği hastalar ağır hastalarımız. Onların yükünü azaltmak tedbirlere birlikte uyarak mümkün. Mücadeleye destek verin" dedi.

5f9067ed18c773040c594b3f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.