Yaralı köpek yavrusuna sahip çıktı

Yaralı köpek yavrusuna sahip çıktı

KONYA (AA) - Karapınar'da bir kişi merada bulduğu yaralı köpek yavrusuna sahip çıktı. Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Ali Bilgin, ilçe merkezine...

KONYA (AA) - Karapınar'da bir kişi merada bulduğu yaralı köpek yavrusuna sahip çıktı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Ali Bilgin, ilçe merkezine doğru aracıyla giderken merada gördüğü yaralı köpek yavrusunu aracına aldı.

Yaralı köpek yavrusunu merkezdeki bir veterinere götürerek tedavisini yaptıran Bilgin, daha sonra köpek yavrusunu evine götürerek ona "Garip" ismini verdi.

Bilgin, yaptığı açıklamada, merada bulduğu köpeğin acıdan inlediğini ve vicdanının o yavruyu bırakmaya el vermediğini söyledi.

"Bütün insanları bu tür durumlarda duyarlı olmaya davet ediyorum" diyen Bilgin, yavru köpeğin kendisine alıştığını ve yanından ayrılmadığını belirtti.

Bilgin, "Köye giderken meranın ortasında yaralı buldum. Onu orada bırakamadım. Köpek yürüyemiyor ve gözü görmüyordu. Hemen veteriner hekime götürüp tedavi ettirdim. Şimdi evimde besliyorum. O köpek yavrusunu orada bıraksaydım ya başka hayvanlar parçalayıp öldürecekti ya da kendisi ölecekti. Vicdanım o canlıyı orada bıraktırmadı. Şimdi ikimizde halimizden memnunuz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :