Yalçın Bulut kalp ameliyatı geçirdi
Konya Vali Yardımcısı Yalçın Bulut açık kalp ameliyatı oldu.
Konya Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde açık kalp ameliyatı oldu.
Uzun zamandır rahatsızlığı devam eden 49 yaşındaki Vali Yardımcısı Yalçın Bulut’a Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu teşhisi konuldu. Yapılan İleri tetkik ve inceleme sonrasında ise ameliyatına karar verilen Yalçın Bulut Bey’e 9 Nisan 2008 tarihinde Konya Başkent Hastanesi’nde KVC ekibi tarafından açık kalp ameliyatı uygulandı. Kalp Kapakçığı değiştirilen ve ritim bozukluğunu giderici işlem ( cerrahi ablasyon) uygulanan Vali Yardımcısı Yalçın Bulut’un ameliyatının son derece başarılı geçtiği öğrenildi.
Vali Yardımcısı Yalçın Bulut’u Ameliyat sonrası dönemde Konya Valisi Osman Aydın ve Vali Yardımcıları ziyaret ettiler. Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Kalp ve Damar Cerrahisi doktorları Yalçın Bulut Bey’in durumunun gayet iyi olduğunu ifade ettiler.
Memleket