Yahudi hahamlar çağrı yaptı! Siyonist yerleşimciler camilere ve Filistinlilere saldırıyor

Yahudi hahamlar çağrı yaptı! Siyonist yerleşimciler camilere ve Filistinlilere saldırıyor

İşgalci İsrail güçlerinin günlerdir sürdürdüğü saldırıların ardından bu akşam, Yahudi hahamlar da siyonist yerleşimcilere çağrı yaptı. Yerleşimciler işgalci güçlerin korumasında Lid, Yafa, Hayfa ve Tabarya şehirlerinde Filistin halkına saldırıyor

İşgalci İsrail güçlerinin günlerdir sürdürdüğü saldırıların ardından bu akşam, Yahudi hahamlar da siyonist yerleşimcilere çağrı yaptı. Hahamların çağrısından sonra, Filistin’in işgal ettikleri topraklarında yaşayan işgalci siyonistler, işgalci oluşumun yönetiminde ve korumasında silahlarıyla ve sopalarıyla saldırmak üzere Filistinlilerin yaşadığı bölgelere akın etti.

Siyonist yerleşimciler, hahamların çağrısıyla işgal altındaki Lid, Yafa, Hayfa ve Tabarya şehirlerinde Filistin halkına saldırıyorlar. Tüm terör eylemleri, siyonist suç çeteleri tarafından işgalci İsrail devletinin yönetiminde ve korumasında gerçekleşiyor.

İsrail’in işgal ettiği Lid şehrindeki işgalci siyonistler, silahlarla ve taşlarla şehirdeki camiye saldırdı. Aynı şehirde yaşan Filistinli gençler camiye sahip çıkmak için harekete geçti. Cami çevresinde ciddi çatışmalar yaşanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.