Vicdansız kadın! Yeni doğmuş bebeğini poşetle sokağa attı

Vicdansız kadın! Yeni doğmuş bebeğini poşetle sokağa attı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, bir kadın karanlık sokağa girerek doğurduğu bebeğini bir poşete koyarak terk etti. Bebeğin sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla gelen ekipler bebeği kurtarırken, polis vicdansız kadını arıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bu gece yarısı kimliği belirlenemeyen bir kadın sokakta doğurduğu bebeğini bir poşete koyarak bırakıp gitti. Yeni doğmuş bebeğin ağlamasını duyan mahallelinin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri bebeği kontrol altına alırken, polis ise vicdansız kadının peşine düştü.

KARANLIK SOKAKTA DOĞURDU

Olay gece geç saatlerde, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Adnan Menderes Bulvarı civarları, Camikebir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde mahallenin karanlık sokağına gelen hamile bir kadın, burada kendi başına doğum yaptı.

BEBEĞİ POŞETE KOYUP KAÇTI

Daha sonra doğurduğu bebeğini bir poşete bırakan vicdansız anne, bebeğini sokağa bırakarak olay yerini terk etti. Karanlık sokakta bebek ağlamasını duyan mahalle sakinleri, bir poşet içerisinde yeni doğmuş bebeği fark etmeleri üzerine durumu polis ve 112 Acil Ekiplerine bildirdi.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bebeği ambulansla Siverek Devlet Hastanesi yeni doğan ünitesine kaldırarak kontrol altına aldı.

Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, bebeği doğurup sokağa atan vicdansız anneyi bulmak için çalışma başlattı.

v.jpg

vv.jpg

vvv.jpg

vvvv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.