Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

"Türkiye, o Amerika Birleşik Devletleri tertibinin merkezi olan Fethullah terör örgütüne karşı büyük bir mücadeleye başladı"- "TSK, 24 Temmuz'dan bu yana PKK'nın tepesine biniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk polisi, köy korucularımız PKK'yı hendeklere g

BALIKESİR (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye, o Amerika Birleşik Devletleri tertibinin merkezi olan Fethullah terör örgütüne karşı büyük bir mücadeleye başladı." dedi.

Perinçek, partisinin Balıkesir 1. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölücü terör örgütüne karşı savaş verdiğini ve Türk ordusunun teröristleri hendeklere gömdüğünü söyledi.

Türkiye'nin büyük bir kararlıkla mücadele ettiğini dile getiren Perinçek, şöyle konuştu:

"Arkamızdaki birkaç yıla bakalım. Silivri duvarlarının yıkılması. O duvarları kim örmüştü? Amerika Birleşik Devletleri Gladyosu, Fethullah terör örgütüne o duvarları ördürmüştü. Büyük bir tertip yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri komutanları, partimizin yöneticileri Türkiye'nin birliğini bütünlüğünü koruyacak olan silahlı güç ve siyasi güç o duvarların içine tıkılmıştı. O duvarları hep beraber yıktık. Bu, Türkiye'yi özgürleştiren ve Türkiye'nin bölünmesi tehdidine karalı cevap. Türkiye, o Amerika Birleşik Devletleri tertibinin merkezi olan Fethullah terör örgütüne karşı büyük bir mücadeleye başladı. Yargıdan, polisten temizlendi."

- "TSK, PKK'yı hendeklere gömüyor"

Perinçek, terör örgütü PKK ile yürütülen mücadeleye de değinerek, "TSK 24 Temmuz'dan bu yana PKK'nın tepesine biniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk polisi, köy korucularımız PKK'yı hendeklere gömüyor. Bu çok önemli bir olay. PKK'nın hendeklere gömülmesi Türkiye'nin büyük bir karara doğru gittiğini gösteriyor. Kim PKK'yı üzerimize sardı, mim Türk milletinin üzerine PKK'yı sürdü? Amerika Birleşik Devletleri." ifadelerini kullandı.

Tuğhan Erbak, tek aday olduğu kongrede il başkanı seçildi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :