Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

"CHP yaptığı yürüyüşlerle, FETÖ'yü ve PKK'yı hapislerden çıkarmak için faaliyet başlatmıştır"

ANTALYA (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "CHP yaptığı yürüyüşlerle FETÖ'yü ve PKK'yı hapislerden çıkarmak için faaliyet başlatmıştır." dedi.

Perinçek, Antalya Vatan Partisi İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz'da yapılmak istenen darbenin içinde Türk ordusunun değil, Amerikancı Fetullahçı Terör Örgütünün bir darbe girişimi kalkışmasının olduğunu vurguladı.

Darbe girişiminin Türkiye'de iç barışa, vatan bütünlüğüne ve cumhuriyete karşı bir darbe olduğunu ifade eden Perinçek, gerici, cemaatçi, tarikatçı, ortaçağ mensuplarının bir darbe girişimi olduğunu dile getirdi.

Türk ordusu ve Türk milletini el birliğiyle darbeyi ezdiğinin altını çizen Perinçek, "Kuşkusuz darbenin bastırılmasında Türk ordusunu rolü çoktur. Çünkü darbeciler, gladyonun darbecileri, Amerika'nın darbecileri ve Türk askerini içine, Türk polisinin içine yuvalananların darbesidir." diye konuştu.

Türk ordusunun hem içeride hem de sınır ötesinde düşmanlarla ciddi mücadeleler verdiğini belirten Perinçek, FETÖ'nün PKK, PYD ve DEAŞ' ile sıkı bir ilişkisini bulunduğuna dikkati çekti.

Anamuhalefet partisi CHP önderliğinde yapılan yürüyüşe değinen Doğu Perinçek, "CHP yaptığı yürüyüşlerle FETÖ'yü ve PKK'yı hapislerden çıkarmak için faaliyet başlatmıştır. CHP, FETÖ'yü desteklemeye başladı ve onları kurtarmaya çalışıyor. Bunun arkasında Amerika olduğu gizlenmiyor, batı gazetelerinde de kampanya halinde Kılıçdaroğlu'nun yazıları yayınlanıyor, o yazılarda Türkiye aleyhine yazılar yer alıyor." değerlendirmesinde bulundu.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler