Van ve Elazığ'daki terör saldırıları

Van ve Elazığ'daki terör saldırıları

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya:"Toplum içerisinde korku ve panik havası yaratarak ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne gölge düşürmek isteyenler, unutmasın ki, ülkemiz, devletiyle, milletiyle, askeriyle, polisiyle bir ve bütündür ve öyle kalacaktır"

BURSA (AA) - Bursa Genç Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan KaAya, Van ve Elazığ'daki terör saldırılarına ilişkin olarak, "Toplum içerisinde korku ve panik havası yaratarak ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne gölge düşürmek isteyenler, unutmasın ki, ülkemiz, devletiyle, milletiyle, askeriyle, polisiyle bir ve bütündür ve öyle kalacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaya, yazılı açıklamasında.çok sayıda vatandaşın ve güvenlik görevlilerinin şehit düştüğü terör saldırılarının insanlık suçu olduğunu belirtti.

Terör saldırılarıyla yaşam hakkının hiçe sayılarak, Türkiye'nin barış ve huzur ortamının bozulmasının hedeflendiğini vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"GESİAD olarak Van’da ve Elazığ’da gerçekleştirilen hain terör saldırılarından dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz. Böylesi hain saldırılardan medet umanlar bilsinler ki, hedefledikleri noktaya hiçbir zaman varamayacaklardır. Toplum içerisinde korku ve panik havası yaratarak ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne gölge düşürmek isteyenler, unutmasın ki, ülkemiz, devletiyle, milletiyle, askeriyle, polisiyle bir ve bütündür ve öyle kalacaktır. Bir takım küresel çıkar şebekelerinin değirmenine su taşımaktan başka hiçbir misyonu olmayan bu taşeron örgütler, kendi kötülük denizlerinde boğulacaklardır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :