Vali Toprak'a destek açıklaması

Vali Toprak'a destek açıklaması

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a Dünya Elektronik Basın Konseyi Konya Temsilcisi Sami Gediz’den destek açıklaması geldi

Konya’da Öğretmenler Günü programında öğretmen değil muhabir olduğu sonradan öğrenilen kişiyi uyarış biçimiyle Türkiye gündemine gelen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a Dünya Elektronik Basın Konseyi Konya Temsilcisi Sami Gediz’den destek açıklaması geldi. Gediz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dünya E-Basın Konseyi Konya Temsilciliği olarak, uzun zamandır gündemi meşgul eden ve algı yürütme politikasına dönüşen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile ilgili açıklama yapma gereği duyduk.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, devamlı halkın arasında, halkla iç içe olan, mütevazı bir yapıya sahiptir. Konya’ya geldiği günden bu yana, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir yapıda hareket etmiştir.

Kimsesiz çocuklar, huzurevinde kalan yaşlılar ve engellilerin sevdiği, baba gibi gördüğü bir kişiliktir. Onları hiçbir zaman ihmal etmemiştir. Esnaf ziyaretlerine sık sık çıkarak, esnafın dertleriyle dertlenen, çözüm noktasında elinden geleni yapan Vali Toprak, geceleri ise hastaneleri tebdil-i kıyafet ile ziyaret ederek, personelin hastalara karşı tutumu gibi birçok konuda denetimlerde bulunmaktadır.

Spora ve sporcuya değer veren Vali Toprak, boş zamanlarında spor aktivitelerine de katılarak sporcularla zaman geçirmektedir. Dağ yürüyüşü, Off Road, Tenis gibi birçok spor dalında da başarılarıyla tanınır.

Dışarıdan sert bir yapısı olan Vali Toprak, özünde iyi kalpli, yardımseverdir. Şehrimiz için bir şanstır. Geldiği günden bu yana da duruşunu bozmamıştır. Konya düşmanlığı besleyen bir grubun Vali Toprak üzerinden şehrimize yaptığı algı operasyonunu da unutmayacağız. Dünya E-Basın Konseyi Konya Temsilciliği olarak Valimizin yanındayız ve bu konuyu gündem yaparak üzerinden nemalananlara da izin vermeyeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…"

 

Etiketler :