Vali Kamçımevlide katıldı

Vali Kamçımevlide katıldı

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Şener’in baba evinde okutulan mevlide katıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Şener’in baba evinde okutulan mevlide katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi ilçesindeki şehit evine giden Vali Kamçı, şehit babası Hasan Şener ile şehidin 2 kardeşi başta olmak üzere yakınlarına ve mahalle sakinlerine yeni̇den başsağlığı diledi.

Kamçı, devlet olarak her zaman şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanında olacaklarına vurgu yapara, "Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, babası Hasan Şener'e ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir." değerlendirmesinde bulundu.

Selim Şener gibi yiğit vatan evlatlarının asla unutulmayacağını belirten Vali Kamçı, Selim'in artık tüm milletin evladı olduğunu söyledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlid okunan dularla son buldu.

Mevlit programına Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, vali yardımcıları Baha Başçelik ve Zekeriya Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Jandarma Komutanı Albay Bayram Özer, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :