Vali Kamçı sanayicilerle bir araya geldi

Vali Kamçı sanayicilerle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İncesu ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret ederek sanayici ve iş adamlarıyla kahvaltıda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İncesu ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret ederek sanayici ve iş adamlarıyla kahvaltıda buluştu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya ile sanayici ve iş adamları katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Kamçı, sanayici ve iş adamları ve yatırımcılarla zaman zaman bir araya geldiklerini belirterek ''Yapılan toplantıların amacı, sanayicinin yanında olduğumuzu göstermek ve sizlerin dertlerini dinlemek.'' dedi.

Kamçı, ''Sizlerin taleplerini not alıp yardımcı olabileceğimiz konularda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sanayicilerimizin oluşabilecek sıkıntılarına çözüm bulmak için yapılması gerekenleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız.'' diye konuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :