Vali Cüneyit Orhan Toprak'tan açıklama

Vali Cüneyit Orhan Toprak'tan açıklama

Konya'da düzenlenen programda bacak bacak üstüne atan öğretmeni uyarması sonrası gündemin ön sıralarına gelen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'tan açıklama geldi.

Konya'da düzenlene programda bacak bacak üstüne atan öğretmeni uyarması sonrası gündemin ön sıralarına gelen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'tan açıklama geldi.
 
Konya Valiliği resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vali Toprak, coşkulu bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, "Herşeye rağmen Konya'nın Ögretmenler Günü'nde böyle bir konuyla gündeme gelmesinden dolayı üzüntülerimi tekraren kamuoyuna bildiririm" dedi.
 
Açıklama şöyle:
"Bugün Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen ve çok güzel geçen program esnasında maalesef üzücü bir gelişme yaşanmıştır. Programdaki konuşmam sırasındaki protokolde oturan bir kişinin oturma biçiminin asgari nezaket ölçülerinin çok ötesinde olması üzerine, kendisine öğretmen olup olmadığını sordum. Şahsın, başıyla olumlu işaret yapmasından sonra bir uyarım oldu. Ülkemize, bizlere ve tüm insanlığa emeği olan bütün öğretmenlerimizin bu kadar önemli bir günde yerel muhabir olduğunu öğrendigimiz bir kişiden dolayı böyle bir durumla karşılaşmaları beni de derinden üzdü. Çok büyük bir heyecan ve mutlulukla geldiğimiz törende öğretmen olmasa dahi bu tip bir oturuş şekli orada bulunan herkese karşı da uygun görülemezdi. Program yaklaşık iki bin öğretmenimizin bulunduğu ortamda çok coşkulu, mutlu ve heyecanlı şekilde devam etmiştir. Herşeye rağmen Konya'nın Ögretmenler Gününde böyle bir konuyla gündeme gelmesinden dolayı üzüntülerimi tekraren kamuoyuna bildirir saygılar sunarım."
545240.jpg

Etiketler :