Vaduz Teknik Direktörü Mangiarratti'den Konyaspor maçı yorumu: Çok mutluyuz

Vaduz Teknik Direktörü Mangiarratti'den Konyaspor maçı yorumu: Çok mutluyuz

Konyaspor'u sahasında 4-2 mağlup ederek turu atlayan Vaduz Teknik Direktörü Mangiarratti, Konyaspor'un tecrübeli bir takım olduğunu ve mücadelenin dozunun yüksek olduğunu kaydederek, "Buradan galibiyetle turu atladığımız için çok mutluyuz" dedi

Vaduz Teknik Direktörü Allesandro Mangiarratti, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Konyaspor'u 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"KONYASPOR TECRÜBELİ BİR TAKIM"

Oyun planına sadık kaldıklarını ve özverili oyunla galibiyeti elde ettiklerini söyledi. Mangiarratti, Konyaspor'un tecrübeli bir takım olduğunu ve mücadelenin dozunun yüksek olduğunu kaydederek, "Buradan galibiyetle turu atladığımız için çok mutluyuz. Oyuncularım da böyle bir maçtan galibiyet elde ettiği için çok sevinçliler" diye konuştu.

"OTELDE YATMAK YERİNE SOKAKLARDA KOŞTULAR"

Mangiarratti, takımının şehrin sokaklarında antrenman yapmasına ilişkin soruya, "Genelde bu tarz antrenmanları yapıyoruz. Oyuncularım hem şehri görüyorlar hem de antrenman yapmış oluyorlar. Sokaklarda koştular, otelde yatmak yerine bu daha iyi oluyor" cevabını verdi.

"BÜYÜK BİR STAT VE ATMOSFERDE OYNAMAKTAN SEVİNÇ DUYDUK"

Konya'da iyi karşılandıklarını, büyük bir statta ve atmosferde oynamaktan sevinç duyduklarını anlatan Mangiarratti, "Taraftarın alkışlamalarından da kıvanç duyduk. Şimdi üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Bunun hazırlıklarını başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler