Urla'da Köpek Katliamı: 10 Köpek Zehirlenerek Öldürüldü

Urla'da Köpek Katliamı: 10 Köpek Zehirlenerek Öldürüldü

İzmir'in Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde, aralarında evcil hayvanların da bulunduğu 10 köpek, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldü.

Gülbahçe Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan olayda, zehirlenerek öldürülen köpekler belediye ekipleri tarafından alındı. Bölgedeki diğer köpeklerin de zehirlenme ihtimaline karşı sabaha kadar nöbet tutuldu.

Mahalle Sakinlerinden Tepki: "8-10 Köpeğimizi Ağzında Köpüklerle Titrer Halde Bulduk"

Olayla ilgili üzüntüsünü dile getiren mahalle sakinlerinden Elif Sarı, "Bizler bu hayvanları seven, besleyen, bakan insanlarız. Fakat sevenler kadar sevmeyenlerin de olduğunu gördük. Veterinerin söylediğine göre hayvanlar tarım ilacı ya da fare zehiriyle zehirlendiler. Gece adındaki köpeğimizin ağzından köpük çıkması nedeniyle zehirlendiğini anladık. Sahipli ve çipi olan köpeklerin de aralarında olduğu 8-10 köpeğimizi ağzında köpüklerle titrer halde bulduk. Zehir çok kuvvetli olduğu için ve panzehiri de bulunmadığı için hepsini kaybettik" dedi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü HAYDİ Polisleri ve Urla İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerekli inceleme ve araştırmaların başlatıldığı öğrenildi. Mahalle sakinleri ve hayvanseverler, faillerin bir an önce bulunarak adaletin sağlanmasını bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.