Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan'ın son durumu içler acısı! Çoklu organ yetmezliği yaşayan Taşıyan sevenlerini üzdü

Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan'ın son durumu içler acısı! Çoklu organ yetmezliği yaşayan Taşıyan sevenlerini üzdü

Arabesk müziğinin duayeni Hakan Taşıyan çoklu organ yetmezliğinden dolayı ölüm döşeğinde... Hakan Taşıyan'ın son hali sevenlerini üzerken sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması da geldi.

Türk müziğinin efsane isimlerinin başında gelen Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ortaya çıktı. Sanatçının son görüntüsü ise sevenlerini korkuttu. Hakan Taşıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da selam ederek yardım istedi.

Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Hakan Taşıyan'ın yanından ayrılmayan arkadaşı son dakika açıklamaları yaptı. Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Taşıyan'ın arkadaşı yaptığı açıklamada "Haberlerden sonra bize ulaşmak için insanlar çaba sarf etti. Sağlık Bakanlığı'ndan bir telefon geldi. Beklemedeyiz devamı nasıl olacak bekliyoruz. İletişim kurdular" dedi.

Erol Köse olayın hızlanması için Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin devreye girdiğini ve sağlık bakanlığı yetkilileriyle iletişime geçtiğini söyledi.

Sevim Emre yayına bağlanıp Sağlık Bakanı'nın baş yardımcısını aradığını ve yardım istediğini söyledi. Emre yetkililerin Hakan Taşıyan'ı hastaneye alacaklarını söyledi.

Hakan Yılmaz açıklamasının devamında "Hakan diyabet hastasıydı. Süreç aslında öyle başladı. İnsanlar farklı yorumlar yapmışlar. Ancak şeker hastası olduğu için bu hastalık başladı" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.