Umut'tan büyük kaçamak!

Umut'tan büyük kaçamak!

Hürriyet Avrupa’da yer alan habere göre; 45 yaşındaki ünlü Alman manken Natascha Ochsenknecht, Konyasporlu Umut Kekilli için 16 yıllık eşinden ayrıldı. İki sevgilinin Antalya’da buluşup lüks bir otelde 2 gece geçirdiği ifade edildi

Hürriyet Avrupa’da yer alan habere göre; 45 yaşındaki ünlü Alman manken Natascha Ochsenknecht, Konyasporlu Umut Kekilli için 16 yıllık eşinden ayrıldı. İki sevgilinin Antalya’da buluşup lüks bir otelde 2 gece geçirdiği ifade edildi

“NATASCHA, TÜRK FUTBOLCUYA AŞIK”

Hürriyet Avrupa’da çıkan haber Konyaspor gündemine bomba gibi düştü. Konyaspor’da forma şansı bulamayan Umut Kekilli’nin 45 yaşındaki ünlü Alman manken ile aşk yaşadığı ve iki sevgilinin Antalya’da lüks bir otelde buluştuğu iddia edildi.

“Natascha Türk futbolcuya aşık” başlıklı haber şöyle: “Almanya’nın ünlü top modellerinden Natascha Ochsenknecht 16 yıllık eşi olan Almanya'nın ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Uwe Ochsenknecht'ten boşandı. 3 çocuk annesi 45 yaşındaki manken Münih yerel mahkemesinde bir celsede boşandıktan sonra Türkiye'deki futbolcu sevgilisiyle buluşmak için Antalya'ya uçtu. Antalya'da lüks bir otelde futbolcu sevgilisi 25 yaşındaki gurbetçi futbolcu Umut Kekilli ile buluşan ve iki gece geçiren 45 yaşındaki manken Natascha'nın üç aydan beri genç Türk futbolcuyla aşk yaşadığı öne sürüldü. Yakın çevresine çok mutlu olduğunu belirten Ochsenkhecht'in üç ay önce Köln'de bir diskotekte tanıştığı futbolcu aşkı üzerine “Sanki rüya aleminde gibiyim” dediği öğrenildi. Almanya doğumlu olan Umut Kekilli FC Köln alt yapısında yetiştikten sonra Bayer Leverkusen, Aachen takımlarında oynadı. Almanya'nan Kocaelispor'a transfer olan Umut Kekilli bu sezon Konyaspor formasını giyiyor. Umut'un sezon başındaki performansından uzaklaşması nedeniyle yedek beklediği dikkat çekti.”

HABERLER MORALİNİ BOZDU

Öte yandan özel hayatının basında deşifre edilmesi Konyasporlu orta saha oyuncusu Umut Kekilli’nin moralini bir hayli bozdu. Antrenmanda oldukça neşesiz gözüken Umut’un özellikle ulusal basının ilgisinden hayli sıkıldığı ve telefonlarını sürekli kapalı tuttuğu öğrenildi. Çıkan haberlerden rahatsızlık duyan ve konuyla ilgili kimseyle konuşmayan Umut Kekilli suskunluğunu koruyacak gibi görünüyor.