Tuzlukçu Belediyesi 'Atatürk Çocukları Kütüphanesi' açtı!

Tuzlukçu Belediyesi 'Atatürk Çocukları Kütüphanesi' açtı!

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, gençlere ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin açılışını yaptı

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın hayata geçirdiği en önemli projelerinin arasında yer aldığı belirtilen gençlere ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, projenin detaylarını şu sözleriyle dile getirdi: “Tuzlukçu Belediyesine bağlı Çocuk Kültür Evine ait odaların birinde gençlerimizi için kapsamlı bir kütüphane oluşturduk.Tamamı gönüllülerin bağışıyla oluşturulan kütüphane İlçemizde yaşayan ve okuma hevesi olan tüm gençlerimize hitap edecek. Pandemi dolayısıyla ne yazık ki açılışımızı tedbirler alarak oldukça az kişiyle gerçekleştirerek Kültür Evimizin bir kısmını faaliyete geçirmiş olduk.

tuzlukcu-3.jpg

En yakın sürede Kültür Evi, tiyatrosu, spor sahası, sanat atölyesi ve kafetaryasını da hizmete sunacağız. Üniversiteye hazırlanan,sınavlara girecek olan öğrencilerimiz ev ortamında yeteri kadar ders çalışamadıklarını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişlerdi. Bizler de onların bu taleplerine kayıtsız kalmadık. Asıl amacı Çocuklara yönelik hizmet verecek olan binamızda gençlerimize de bir alan oluşturduk.

4.jpg

Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin kurulmasında bizlere destek olan gönüllü kitap bağışları İzmir Kitap Gönüllüleri başta olmak üzere tüm kitap bağışçılarına teşekkür ederim. Kütüphanemizin tüm gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.