Tuzla’da balıkçı gemisinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Tuzla’da balıkçı gemisinde çıkan yangın kontrol altına alındı

İstanbul'un Tuzla ilçesinde tersanede bakımı yapılan balıkçı gemisinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde tersanede bakımı yapılan balıkçı gemisinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Tuzla'da saat 19.00 sıralarında bir tersanede, bakımı yapılan Rus bandıralı 120 metre uzunluğundaki balıkçı gemisinin içerisindeki yaşam alanında yangın çıktı. Çevreye yoğun dumanın yayıldığı yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulans sevk edildi. Gemide bulunan çalışanlar tahliye edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınırken olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.