Türkiyenin Gelininden İstanbul Duası

Türkiyenin Gelininden İstanbul Duası

Televizyonda gösterilen ‘Gelin-Kaynana’ formatlı “Hayaller Gerçek Oluyor” adlı yarışma programının Konyalı birincisi Esra Nagihan Erdem’in ilk kitabı Romantik Kitap yayınlarından çıktı.

Televizyonda gösterilen ‘Gelin-Kaynana’ formatlı “Hayaller Gerçek Oluyor” adlı yarışma programının Konyalı birincisi Esra Nagihan Erdem’in ilk kitabı Romantik Kitap yayınlarından çıktı. Kitabın tanıtımı dolayısıyla Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen bir basın toplantısında Nüve Kültür Merkezi Sahibi İsmail Çalışkan, yayın grubunun editörü Tahir Sakman ve kitabın yazarı Esra Nagihan Erdem hazır bulundu. Nüve Kültür Merkezi yayın grubu olarak son iki yılda yayınladıkları kitap sayısının 60’ı geçtiğini belirten Sakman “NKM olarak hiçbir önyargı taşımadan sanat, edebiyat, inceleme, araştırma ve güncel kitaplar yayınlarken tek düşüncemiz çok sesli bir toplum yapısını kitaplarla ifade etmekten ibarettir” dedi. Yayın politikalarının çok geniş olduğunu kaydeden Sakman “Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Hayaller Gerçek Oluyor’ yarışmasının son gelini ve yarışma genelinde birinci seçilen, yani ‘Türkiye’nin Gelini’ Esra Nagihan Erdem Hanımefendi’nin ‘Bir İstanbul Duası’ adlı kitabını yayınlamaktan onur duyuyoruz” diye konuştu.


Kitabını basın mensuplarına tanıtan Erdem de eğitimi, kişiliği ve işleriyle bir yere gelmek isteriğini belirterek “Bu kitabım, başaramadığım aşkın bende bıraktıklarından oluşmaktadır. Yarışmada kendi kişiliğimi ve karakterimi ortaya koyarak, bedenimi satmayarak bir yere gelmek istedim. Bir İstanbul Duası benim dualarımın kabul olduğu bir noktada yayınlanıyor. 10 yıldır medya dünyasında yer alıyorum. Kurtlar Vadisi dizisinde oynayan Necati Şaşmaz ve Osman Wöber’in yönlendirmeleriyle oyunculuğa başladım. Amacım bir gün kırmızı halıda yürüyerek bir oyunculuk ödülü almaktır” dedi. Memleket