Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği TEKNOFEST Ankara sona erdi

Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilen ve 5 gün boyunca ülkenin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği TEKNOFEST Ankara sona erdi.

Ankara Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilen ve 5 gün boyunca ülkenin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği TEKNOFEST sona erdi.

5 gün boyunca Ankara Etimesgut Havalimanı'nda genç yaşlı, kadın erkek herkesin ilgisini çeken TEKNOFEST yoğun yağışa rağmen ziyaretçi akınına uğradı. 30 Ağustos'ta kapılarını ziyaretçilere açan TEKNOFEST bugün itibarıyla sona erdi.

Gerçekleştirilen festivalden dolayı büyük bir heyecan ve gurur yaşadığını ifade eden Mevlüt Kayış, "Çok büyük bir heyecanla geldik. Yağmurlu bir hava olmasına rağmen katılım çok güzel. Çocuklarımız çok mutlu. Çocuklarımız teknolojik gelişmelere karşı büyük bir hayranlık duyuyorlar. Ayakları yere basmayan bir festival bizi çok mutlu etti. Bu etkinliğe vesile olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

"O KADAR GÜZEL Kİ FESTİVALDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM"

TEKNOFEST'in çok güzel olduğunu ve hiç bitmesini istemediğini belirten Yase Berkil, "TEKNOFEST'e geldiğim için çok mutluyum. İlk günden beri ilgiyle takip ediyorum. Çocuklarımızın bu kadar büyük başarılara imza atacağını beklemiyordum ama çok güzel ürünler geliştirmişler. Ülkemden gurur duyuyorum. Allah o çocukları yetiştiren ailelerden razı olsun. İyi ki varlar. Bu yağmura rağmen festivale geldik. Çok mutluyuz. O kadar güzel ki festivalden ayrılmak istemiyorum" açıklamalarında bulundu.

"İNSANIN BURADA TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR"

TEKNOFEST'i yerinde görmek ve bu gururu yaşamak için Yozgat'tan geldiğini ve büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Celal Ayhan, "Türkiye'nin gururu olan bir festivaldeyiz. Türk milleti olarak gururlanmamak elde değil. KIZILELMA olsun TB-2 ve TB-3 olsun her biri bizim gururumuz. İnsanların bu yağmura rağmen bu ürünleri görüp mutlu olması büyük bir gurur. BAYKAR'dan, Selçuk Bayraktar'dan ve ekibinden Allah razı olsun. Çok güzel gençlerimiz var. Hepsi de pırıl pırıl. Burayı yaşamak lazım. İnsanın burada tüyleri diken diken oluyor" dedi.

Ailesiyle birlikte festivali yerinde takip eden ve yapılan çalışmaların gençlere umut olduğunun altını çizen Elif Er, "Gelişmeleri görmek gerçekten çok güzel. Gençleri böyle işlerde görmek ülkemiz adına gurur verici. Buradaki gelişmeler biz gençlerin önünü açıyor. Bize yapabileceklerimiz adına umut veriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.