Türkiye'de kısıtlama saatinin nedenini Bilim Kurulu Üyesi açıkladı

Türkiye'de kısıtlama saatinin nedenini Bilim Kurulu Üyesi açıkladı

Sokağa çıkma kısıtlaması, uzaktan eğitim, spor müsabakaları, restoranlar, AVM ve marketlerle ilgili alınan 7 yeni tedbir salgının hızını düşürür mü? Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü alınan yeni tedbirleri değerlendirdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması, uzaktan eğitim, spor müsabakaları, restoranlar, AVM ve marketlerle ilgili alınan 7 yeni tedbir salgının hızını düşürür mü? Yeni tedbirler yeterli mi? Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü alınan yeni tedbirleri değerlendirdi.

BU BİR ALARM

Özlü, "Umarım yeterli olur. Yeterli olmazsa daha sert daha radikal daha canımızı yakacak tedbirlere ihtiyaç olacak demektir. Umarım oraya evrilmeyiz. Aslında bu alınan tedbirler yurttaşlarımızın olayın vehametini idrak etmeleri için aynı zamanda bir uyarı bir alarm gibi düşünmek lazım." ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerinde sokağa çıkma yasağı olması gece oturmaları gece bir araya gelmeler restoranlarda eğlence yerlerinde onu engellemek için alınan tedbir. O eski günler yok onu düşünmek lazım. Bir başkasının evinde kaldığınızda hem kendinizi riske atıyorsunuz hem de o kişiyi riske atıyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.