Türkiye’de en çok alkol tüketilen il Konya diyenlere Hikmet Genç’ten cevap! Yeraltında şehir mi kurdular?

Bazı kesimlerin Konya’yı karalama çabalarına yazar Hikmet Genç’ten olay cevap geldi. Her fırsatta karalama kampanyasına maruz kalan Konya’nın bu durumuna sinirlenen Genç, “Konya yerin altına şehir mi kurdu” diyerek çıkış yaptı.

Bazı kesimlerin özellikle sosyal medya üzerinden yaptığı karalama kampanyalarına çok sinirlenen yazar Hikmet Genç, 24 televizyonunda katıldığı programda verdiği cevapla olay oldu.

24 Televizyonu’nda yayınlanan Günün Manşeti programına katılan Genç’in gündeminde alkol yasağının saptırılması vardı.

Genç konuyu sosyal medyada Konya’ya getirenlere ise “Konya'dakiler acaba yer altına şehir mi inşa ettiler, gizli vanalarla alkol akıtıyorlar da en çok alkolü tüketiyorlar?” cevap verdi.

Konya’yı yakından tanıdığını söyleyen ve istatistiklerin ayrıca verilerin en çok alkol tüketilen şehir yakıştırmasının yalnızca karalama kampanyası olduğunu söyleyerek “Konya’da yaşayan arkadaşlarımız var. Bakıyorsun Konya’da yer altında bir şehir var da alkol mü alıyorlar diyorsun. Barları, cazları az. Yok böyle bir şey. Bu yıllarca yapılmış bir aptallık” sözlerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar