Türkiye'de bugün açıklanması beklenen yeni kararların açıklanacağı tarih belli oldu

Türkiye'de bugün açıklanması beklenen yeni kararların açıklanacağı tarih belli oldu

Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Öte yandan koronavirüs tedbirlerinin de haziran ayı boyunca devam edeceği öğrenildi.

1 Haziran'da hayata geçirilen kademeli normalleşme adımları ile ilgili yeni kararlar alınması beklenen kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle ertelendi.

ERKENE ALINMIŞTI

14 Haziran'da yapılması planlanan kritik toplantının NATO Liderler Zirvesi nedeniyle 10 Haziran perşembe günü (bugün) yapılacağı açıklanmıştı. Gelen son bilgilere göre toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Euro 2020'nin açılış maçı olan Türkiye - İtalya müsabakası için Roma'ya gideceği; ardından Brüksel'deki NATO Zirvesi'ne katılacağı öğrenildi.

TEDBİRLER DEVAM EDECEK

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan da, toplantının ertelendiğini aktarırken mevcut koronavirüs tedbirlerinin ise haziran ayı boyunca devam edeceği bilgisini verdi.

BAKAN KOCA, AY SONUNU İŞARET ETTİ

Dün gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlerle ilgili olarak "Esneme için hazirandan sonra değerlendirme yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

Son koronavirüs tablosu şu şekildeydi:

korona-tablosu-9-haziran.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.