Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu

Konya Sivil Toplum Kuruluşları tarafından, 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü nedeniyle açılan resim sergisinde de şehitlere ve yaralılara ilişkin açıklama yapıldı.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları tarafından, 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü nedeniyle açılan resim sergisinde de şehitlere ve yaralılara ilişkin açıklama yapıldı. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Muhsin Görgülü, Adaleti Savunanlar Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Kanmaz ve Hukuki Araştırmalar Derneği Konya Şube Başkanı Av. Mustafa Yıldız, Türk askerine yapılan saldırıdan dolayı sonsuz acı yaşadıklarını söyledi.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Aziz Hakan Altun da yaptığı açıklamada, "Suriye rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu 33 askerimiz olmuştur. Bu alçakça saldırı bizleri derinden üzmüştür. Acımız derindir." ifadesini kullandı.

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu da İdlib'de Türk askerine karşı gerçekleştirilen saldırıda yaşanan kayıpların yürek yaktığını bildirdi. Poçanoğlu, şunları kaydetti:

"Geçmişten günümüze maalesef buna benzer acı olayları yaşıyoruz ancak Türk milletinin Allah'a, vatana, bayrağa düşkünlüğü bu badireleri de atlamamıza yardımcı olacak. Allah şehitlerimizi Bedir'in, Uhud'un, Kudüs'ün, Endülüs'ün, Çanakkale'nin ve Kurtuluş Savaşı'nın şehitleriyle beraber eylesin. Cenabıhak, şehitlerimizin yakınlarına sabrı cemil eylesin."

Kaynak:Haber Kaynağı