Türkiye için kıyamet senaryosu! Bilim Kurulu üyesinin cümleleri şok etti

Türkiye için kıyamet senaryosu! Bilim Kurulu üyesinin cümleleri şok etti

Dünyayı kasıp kavuran salgında korkulan olmuşa benziyor. Artan vaka sayıları nedeniyle kısıtlamalar tekrar gündemin ana maddesini oluştururken Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’ten felaket senaryosu gibi cümleler geldi.

KISITLAMALAR GERİ Mİ GELİYOR?

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, virüsle mücadelede aşı, maske ve mesafenin önemine dikkati çekerek, "Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Vatandaş da eğer üzerine düşeni yapmaya hazırsa biz güzel bir sonbahara 'merhaba' diyebiliriz. Ama şu anki veriler sonbahar ayının biraz zor geçeceğini söylüyor. Çünkü vakalarımız hızla yukarıya doğru tırmanmaya başladı" dedi.

ÜSTÜN ÇABAMIZ VAR

Yiyit, salgınla mücadelede vatandaşları yataksız, tedavisiz, ilaçsız, aşısız bırakmama hedefiyle ciddi bir efor sarf edildiğini, bu süreçte birçok hastanenin hizmete alındığını, tedavi şekillerinin devamlı güncellediğini, aşı tedarikinde büyük işler yapıldığını ve hatta aşı üreten ülkelerden biri olma anlamında da ciddi yol alındığını söyledi.

SON DURUM İYİYE İŞARET DEĞİL

Prof. Yiyit şunları söyledi:

Şu anki veriler sonbahar ayının biraz zor geçeceğini söylüyor. Çünkü vakalarımız hızla yukarıya doğru tırmanmaya başladı.
Yaklaşık bir 7-10 gün sonra hastane başvurularımız artmaya başlar.
Lütfen bu zincirleme giden ve sonu kötü biten yol gidişatını vatandaşımız baştan kessin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.