Türkiye gümrük kapılarında en yüksek uyuşturucu Gürbulak'ta yakalandı!

Türkiye gümrük kapılarında en yüksek uyuşturucu Gürbulak'ta yakalandı!

Gürbulak Gümrük kapısında 808 kilogram eroin ele geçirildi. Bakan Pekcan, "Gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdi" açıklamasını yaptı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Gürbulak'ta 808 kilogram eroin ele geçiren ekiplerimiz, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdi" dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, beraberindeki heyetle Şanlıurfa Valiliği'nde bir araya geldiği esnaf ve sanatkarların talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıda, yeni bir bilgiyi paylaşmak istediğini, güzel bir haber aldığını belirten Pekcan, "Gürbulak'ta 808 kilogram eroin ele geçiren ekiplerimiz, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdi. Ben bu yakalamada emeği geçen tüm gümrük çalışanlarımıza, bakanlığımızın bütün çalışanlarına da teşekkür ediyorum." dedi.

Ticaret Bakanlığı Gürbulak'taki rekor eroin yakalamasının ayrıntılarını paylaştı

Ticaret Bakanlığı, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalaması olan 808 kilogram eroinin, İran'dan Gürbulak Gümrük Kapısı'na gelen bir tırda yük olarak beyan edilen makinenin tabanında oluşturulan gizli bölmede Türkiye'ye sokulmak istenirken ele geçirildiğini bildirdi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ziyareti, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısı için gittiği Şanlıurfa'da, gümrük muhafaza ekiplerinin Gürbulak’ta 808 kilogram eroin ele geçirerek, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdiklerini duyurmuştu.

Bakanlıktan, söz konusu yakalamanın detaylarını içeren yazılı açıklama yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.