Türkiye Girişimci Buluşması ve 9. GİV Girişimcilik Ödülleri töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girişimci İşadamları Vakfı ile Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen 9. Girişimcilik Buluşması Ödül Töreni'nde gönderdiği video mesajla önemli açıklamalarda bulundu

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, TÜGVA iş birliği ve KOSGEB desteği ile düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi 25-26 Kasım'da İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. 9. GİV Girişimcilik Ödülleri’nin de sahiplerini bulacağı etkinlikte toplam 400 bin lira ödül verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girişimci İşadamları Vakfı ile Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen 9. Girişimcilik Buluşması Ödül Töreni'ne video mesaj gönderdi.

"Türkiye Girişimci Buluşmasının ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girişimcilik Ödülleri'nin 9'uncusunu hak kazanan kurumlar, şirketler ve girişimcileri tebrik ederek, "Türkiye için üreten, yatırım yapan, yeni iş kuran, işini geliştiren, yurt içi ve yurt dışında elde ettiği başarılarla milletçe iftihar kaynağı olan tüm girişimcilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyümeyi esas alan ekonomi modelimizin müspet etkilerine her alanda şahit oluyoruz" dedi.

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyümeyi esas alan ekonomi modelinin müspet etkilerine her alanda şahit olduklarını ifade eden Erdoğan, COVID-19 salgınının dünya ekonomilerini derinden sarstığı bir ortamda G-20 içinde en hızlı büyüyen ülkelerin başında yer aldıklarını söyledi.

"İSTİHDAMDA 31 MİLYON SINIRINI AŞTIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl büyüme oranlarımız yüzde 11 ve bu yılın ilk yarısında yüzde 7,5 seviyesinde gerçekleşti. İş gücüne katılım oranımız artmasına rağmen istihdamda 31 milyon sınırını aşmış bulunuyoruz. İhracatta her ay yeni bir rekor kırarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca yatırım hamlelerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürmeye büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

"GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDENE KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Türkiye yüzyılı vizyonunun somut projelerini tek tek hayata geçirerek yola devam etmek istediklerini vurgulayan Erdoğan, "İnşallah büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa edene kadar durmayacak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ne terörün ne de terör örgütünün yularını ellerinde tutan emperyalist çetelerin bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

9. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ

T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayesinde ve Halkbank ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte, “9. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak ve henüz ticarileşmemiş “proje fikir ödülleri” kategorisinde, ödül miktarı toplam 400.000 TL.

İki gün sürecek ve içerisinde sergi alanlarının da yer aldığı organizasyonda; çeşitli oturumlar, girişimcilere yönelik panel ve seminerler, B2B görüşmeler gerçekleştirilirken iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya geliyor.

10 KATEGORİDE ÖDÜL

Türkiye Girişimci Buluşması ile birlikte 9’uncusu gerçekleştirilecek olan “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ”ne 2011 yılından itibaren 1.600’ün üzerinde proje başvurusu gerçekleşerek,, 300 proje derecelendirilerek taltif edilerek ve ödüllendirildi.

GİV Girişimcilik Ödülleri’nde toplam 10 kategoride ödüller sahiplerini buluyor.

Ödül verilen kategoriler; Proje Fikir Ödülü, İş Planı Ödülü, Kurumsal Girişimcilik Ödülü, Yeni Girişimci Ödülü, Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü, E-Ticaret Girişim Ödülü, Basın Yayın Medya Ödülü, Akademisyen Ödülü, Kamu Yöneticisi Ödülü ve GİV Özel Ödülü olarak belirlendi. Toplam dört yüz bin TL ödül veriliyor.

Proje Fikir Ödülleri’nde birincilik ödülü 150.000 TL, ikincilik ödülü 100.000 TL, üçüncülük ödülü ise 50.000 TL olacak. İş Planı Ödülleri ise toplamda 100.000 TL olacak.

TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI'NDA 7 AYRI PANEL

25-26 Kasım'da Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye Girişimci Buluşması'nda ziyaretçiler, alanında uzman isimlerden oluşan panellerde farklı konu başlıklarında 7 ayrı oturumu izleme imkanı buluyor.

GİV Girişimci Buluşmasında 25 Kasım Cuma /bugün) gerçekleştirilecek oturumlar:

Resim

Resim

Resim

GİV Girişimci Buluşması'nda 26 Kasım Cumartesi gerçekleştirilecek oturumlar:

Resim

Resim

ResimResim

EROL YARAR GENÇ GİRİŞİMCİLER VE GİRİŞİMCİ ADAYLARINA TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

MÜSİAD Kurucu Başkanı olmasının yanında halen IBF Başkanlığı'nı yürütmekte olan Erol Yarar, Türkiye Girişimci Buluşması ve 9. GİV Girişimcilik Ödülleri programında (26 Kasım Cumartesi saat 17.00) özellikle genç girişimcilere ve girişimci adaylarına tecrübelerini aktaracak.

Resim

GİV Konya Başkanı Fatih Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile Konyalı girişimciler de İstanbul AKM'de düzenlenen büyük buluşmada yerini aldı.

1.jpg3.jpg4.jpg2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler