Türkiye beşik gibi! Tokat 4 şiddetinde depremle sarsıldı!

AFAD sondakika deprem verilerine göre, Tokat'ın Niksar ilçesinde saat 10.02'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Niksar’da 2.0, 2.2 ile 3.5 Erbaa ilçesinde 2.2 büyüklüğünde 4 artçı sarsıntı meydana geldi

AFAD verilerine göre Tokat’ın Niksar ilçesi Kümbetli köyü yakınlarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
AFAD verilerine göre, deprem saat 10.02’de kaydedildi. Deprem Niksar ve çevresinde hissedildi. 4.0 büyüklüğündeki sarsıntıda ilk belirlemelere göre herhangi yaralanma veya hasar oluşmadı. AFAD, "Tokat'ın Niksar ilçesinde saat 10.02'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Tokat'ın Niksar ilçesinde 4.0 büyüklüğünde depremin ardından 4 artçı sarsıntı meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 10.02'de ve 12.37 kilometre derinlikte gerçekleşti. Niksar ilçesine bağlı Günebakan köyünde 4.0 büyülüğünde meydana gelen deprem çevre ilçelerden hissedildi.

Niksar ve Erbaa'da 4 artçı sarsıntı

Depremin ardından Niksar’da 2.0, 2.2 ile 3.5 Erbaa ilçesinde 2.2 büyüklüğünde 4 artçı sarsıntı meydana geldi. Tokat Valisi Ozan Balcı, depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını söyledi. Bölgeden yapılan incelmelerde şuana kadar bir olumsuzluğa rastlanamadığını ifade eden Vali Balcı, AFAD ekiplerinin incelemelerini sürdürdüğünü kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.