Türkiye bayram tatili için yollarda! Afyon - Konya karayolunda trafik yoğunluğu dikkat çekiyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük bayram tatillerini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar Afyon - Konya karayolunda yoğunluk oluşturdu. Öte yandan trafik ve sağlık ekipleri de olası kazalara karşı önlem aldı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük bayram tatillerini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar Afyonkarahisar çevre yollarında yoğunluk oluşturuyor.

Kurban Bayramı tatili bugün başlıyor. Dört bölgeyi birbirine bağlayan Afyonkarahisar'da da kavşak noktalarda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Afyonkarahisar- Konya karayolunda araç sürücülerinin oluşturduğu trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve jandarma ekipleri de yollarda trafik güvenliğini sağlamak için kavşak noktalarda geçişlerin daha seri olmasını sağlıyor.

Afyonkarahisar'dan Konya'ya giden Süleyman Sarıgöz, bayram dolayısıyla yolda olduğunu ifade ederek, "Lütfen trafik kurallarına uyalım, şimdiden herkese hayırlı bayramlar" dedi.

Öte yandan dron ile çekilen görüntülerde karayolundaki uzun araç yoğunlukları da dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ülke genelindeki yollarda Kurban Bayramı münasebetiyle 9 günlük tatil boyunca binlerce emniyet, trafik, sağlık ve arama kurtarma ekibinin görev yapacağını duyurmuştu.

Afyonkarahisar- Konya karayolunda bayram trafiği yoğunluğu

Afyonkarahisar- Konya karayolunda bayram trafiği yoğunluğu

Afyonkarahisar- Konya karayolunda bayram trafiği yoğunluğu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.