Türkiye alevlere teslim oldu! Yurdun dört bir yanından yangın haberleri geliyor

Türkiye alevlere teslim oldu! Yurdun dört bir yanından yangın haberleri geliyor

Gaziantep'te depoda çıkan büyük yangının ardından yurdun dört bir yanından haberler gelmeye devam ediyor. Antalya, Hatay, İzmir ve Adana'da ormanlık alanlarda yangın çıktı.

Gaziantep'te, tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken yurdun farklı noktalarından da bir çok yangın haberi gelmeye başladı.

ANTALYA: Antalya'nın Manavgat ilçesinde Oymapınar Yolu üzeri Manavgat Şelalesi yakınlarında makilik alanda çıkan ve karşısında bulunan portakal bahçesine sıçrayan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Vatandaşlar portakal bahçesindeki keçilerin iplerini çözüp bahçeden uzaklaştırdı. Yangının meydana geldiği bölgede ikamet eden bir kız çocuğu, yangının yoldan geçen bir kişinin sigarasını atmasının ardından başladığını söyledi.

HATAY: Hatay'ın Samandağ ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İlçeye bağlı Kapısuyu Mahallesi'nde bulunan sazlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

İZMİR: İzmir'in Bergama ilçesinde, İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde seyreden kağıt rulo yüklü tırda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek yol kenarında bulunan makilik alana sıçradı. Helikopter desteğinin de alındığı yangında 25 dönüm makilik alan küle dönerken, tır adeta alev topuna döndü.

ADANA: Adana'nın Kozan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İlçeye bağlı Horzum Yaylasında saat 14.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına 45 orman yangın söndürme işçisi, 2 yangın söndürme helikopteri, 10 arazöz, 4 su tankı ile müdahale ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.