Türkiye, ABD ve İspanya'dan Polatlı'da dev tatbikat!

Türkiye, ABD ve İspanya'dan Polatlı'da dev tatbikat!

Dynamic Front 2021 tatbikatı ikinci safhası Türkiye, ABD ve İspanya Silahlı Kuvvetleri unsurlarının katılımı ile Polatlı'da gerçekleştirilecek. Tatbikatın amacı topçu birliklerini çok uluslu bir harekata hazırlamak

Dynamic Front 2021 tatbikatı ikinci safhası Türkiye'nin ev sahipliğinde, Ankara'nın Polatlı ilçesinde icra edilecek.

Dynamic Front 2021 tatbikatı ikinci safhası (DF-21-II) ABD Avrupa Kara Komutanlığı koordinatörlüğünde; Türkiye, ABD ve İspanya Silahlı Kuvvetleri unsurlarının katılımı ile 05-20 Eylül tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde, Ankara'nın Polatlı ilçesinde icra edilecek.

ABD'den 90-100 araç İzmir Limanı'na indi

Tatbikatın amacı ise tatbikata katılan ülke Topçu unsurlarının çok uluslu harekâta yönelik hazırlamak ve çok uluslu birliğin eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliğini geliştirmek. Tatbikata, ABD'den yaklaşık 90-100 aracın katılması planlanırken, tatbikata katılacak ABD unsurları 05 Ağustos'ta İzmir Limanı'na geldi. Araçlar 7-8-9 Ağustos tarihlerinde tırlar ile Polatlı'ya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.