TÜGVA Konya'da Genel Kurul! Enes Halil Erdal yeniden başkan

TÜGVA Konya'da Genel Kurul! Enes Halil Erdal yeniden başkan

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya 4. Olağan İl Genel Kurulu, geniş bir katılımla yapıldı. TÜGVA İl Temsilcisi Enes Halil Erdal, yeniden başkan seçilirken yeni yönetim kurulu da tanıtıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya 4. Olağan İl Genel Kurulu Taş Bina Kültür Sanat'ta yapıldı. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya 4. Olağan İl Genel Kurulu, geniş bir katılımla gerçekleşti. TÜGVA İl Temsilcisi olan Enes Halil Erdal, göreve devam edecek.

tugva-konya-2.jpeg

Taş Bina Kültür Sanat'ta gerçekleştirilen Genel Kurula, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer ve Mehmet Baykan, 26. ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, TÜGVA Genel Başkan Yardımcıları M. Burak Sarman ve Bahadır Yılmaz, TİMAV Genel Başkanı Sami Bayrakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Eğitime Destek Platformu Başkanı Önceki Dönem İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Mimarlar Odası Önceki Dönem Başkanı Armağan Güleç Korumaz, TÜGVA Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

tugva-konya-3.jpeg

Genel kurulda konuşan protokol üyeleri, göreve devam eden İl Temsilcisi Enes Halil Erdal ve yönetimine başarılar diledi. Vakıf bünyesinde tüm birimlerin gerçekleştirdiği faaliyetlerin sunulduğu Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu tanıtıldı.

tugva-konya-4.jpeg

Yeni dönemde TÜGVA Konya İl Temsilcisi olarak devam eden Enes Halil Erdal yaptığı konuşmada, TÜGVA'nın misyonunu en iyi şekilde yerine getireceklerini dile getirdi.

tugva-konya-5.jpeg

Enes Halil Erdal, "Değerli teşkilat mensuplarım, bu yeni dönemde bütün birimlerimizle birlikte, omuz omuza, el birliğiyle çalışarak, TÜGVA'nın misyonunu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hep beraber daha iyilerini başarmak için çalışacağız. Kıymetli gençler, çıktığımız bu yolda karşılığını yalnızca Allah'tan bekleyerek çevremizi, bütün insanlığı ancak Allah'a kul olmaya davet edelim. Bu süre zarfında yaptığımız bu amelleri ancak onun rızasını kazanmak ümidiyle yapalım. Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyor, saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

tugva-konya-9.jpeg

tugva-konya-7.jpeg

tugva-konya-6.jpeg

tugva-konya-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.