TÜGVA Konya'da başkan Vural güven tazeledi

TÜGVA Konya'da başkan Vural güven tazeledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu Mevlana Kültür Merkezi, Sultan Veled Salonu’nda gerçekleştirildi.

TÜGVA Konya İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu Konya’da yapıldı. Programa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Alper Oral,TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Emrah Özgül, TÜGVA Bölge Koordinatörü Osman Faruk Demirli ve davetliler katıldı.

Genel kurulda konuşan protokol üyeleri, görevine devam eden Veli Vural ve yönetimine başarılar diledi.

Ortaokuldan liseye üniversiteden kadın ve aile koordinatörlüklerinin 2019-2020 faaliyetlerinin sunulduğu Genel Kurul’da yeni yönetim tanıtıldı ve önceki dönemde görev yapmış yöneticilere plaket takdiminde bulunuldu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

TÜGVA’nın varlık sebebini idrak etmiş, sorumluluk bilinci ile gece gündüz demeden çalışacak gönüllülerle taze ve heyecanlı bir soluk olarak bu göreve hemhal olduklarını belirten Vural, “Türkiye’nin gençliği için çıktığımız bu yolda, her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olduk. TÜGVA ailesi olarak çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, ceddini bilen ve sayan, milli ve manevi değerlerine bağlı; hasılı, Asım’ın nesli gibi nesiller yetiştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.