TÜGİK Genel Başkanı Güral:

TÜGİK Genel Başkanı Güral:

"Her zaman olduğu gibi bugün de emniyet ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bizler, iş dünyasının temsilcileri olarak herhangi bir moralsizliğe düşmeden ekonomimize can suyu olmaya devam ediyoruz"

KÜTAHYA (AA) - Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, "Her zaman olduğu gibi bugün de emniyet ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak herhangi bir moralsizliğe düşmeden ekonomimize can suyu olmaya devam ediyoruz." dedi.

Güral, beraberindeki heyetle birlikte, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'e taziye ziyaretinde bulundu.

Çevik'e taziyelerini ileten Güral, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Başınız sağ olsun, Allah bir daha bu acıları bize yaşatmasın. Bizler sizlere emanetiz, bütün can güvenliğimiz sizlere emanet. Her zaman olduğu gibi bugün de emniyet ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak herhangi bir moralsizliğe düşmeden ekonomimize can suyu olmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sadece bu konularda değil, ülkemizi, memleketimizi ilgilendiren olumlu yaklaşımların hepsinde genç arkadaşlarımızla birlikte her zaman hazırız. Bize ne görev düşerse bir talimat yeterlidir. Hepimiz her zaman memleketimiz için hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Allah, bir daha bu ve benzeri olayları milletimize yaşatmasın."

İl Emniyet Müdürü Çevik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çevik, şunları kaydetti:

"Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii ki biz bu memleketi kolay kazanmadık. Kolay kolay da kimseye fırsat vermeyeceğiz. Terör ve şer güçleri sanmasın ki bu saldırılarla bizi yıldıracaklar. Biz böyle durumlarda daha da kenetleniyoruz. Terörle mücadelemizdeki kararlılığımız daha da pekişiyor. İnşallah, milletimiz yanımızda olmaya devam ettikçe terörü ülkemizin gündeminden çıkaracağız."

Ziyarete, Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı Taner Özkalkan da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :