Trial şampiyonu Düzce'de belirlenecek

Trial şampiyonu Düzce'de belirlenecek

- TOSFED ve DOSOD iş birliğiyle Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde 13-14 Ekim tarihlerinde koşulacak Türkiye Trial Şampiyonası 5. ayak yarışlarında Türkiye Trial Şampiyonu belli olacak - DOSOD Başkanı İsmail Aydın:"Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu


DÜZCE (AA) - Türkiye Trial Şampiyonası'nın son ayağı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği (DOSOD) iş birliğiyle Düzce'de koşulacak. Sezon boyunca kıyasıya süren mücadele sonucunda, Türkiye Trial Şampiyonu belirlenecek.

TOSFED'den yapılan açıklamada, 13-14 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde koşulacak yarışta, 2 araç ile 4 sporcudan oluşan takımların zorlu doğa şartları ve engellere karşı birbirleriyle yardımlaşarak mücadele edeceği belirtildi.

Açıklamada, yarışın 2018 Türkiye Trial Şampiyonu'nu belirleyeceği aktarılarak, şunlar kaydedildi:

"Son yarış öncesi Nascar Jeep Trial Team 70 puanla lider durumda yer alırken, ikinci AVC Team Osmanlı Offroad 69 ve üçüncü Teleferik Offroad Team 67 puana sahip. 13 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'de başlayacak yarışın ilk gününde 900 metre uzunluğundaki Düzce etabı, yine saat 12.00'de başlayacak ikinci gününde ise Kaynaşlı etabı geçilecek. Organizasyon, saat 17.30'da tamamlanacak Kaynaşlı etabının ardından saat 19.00'daki ödül töreniyle son bulacak."


- "Organizasyona tüm off-road sevenleri bekliyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen DOSOD Başkanı İsmail Aydın, organizasyonun hafta sonu büyük çekişmeye sahne olacağını belirterek, "Organizasyona tüm off-road sevenleri bekliyoruz. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu yarış, sezonun son yarışı. Hem sporcuları hem de izleyicileri memnun etmek adına tüm çalışmalarımızı tamamladık. Artık Türkiye Trial Şampiyonu belli olacak." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :