TOKİ Konya'da 106 Konut Satacak! Başvuru ve Diğer Detaylar İçin Tıklayın

TOKİ Konya'da 106 Konut Satacak! Başvuru ve Diğer Detaylar İçin Tıklayın

TOKİ, Konya Beyşehir'de 106 konutun kurasına çıkıyor. 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular 10-28 Haziran 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. TOKİ Konya Beyşehir Konut Başvurusu Detayları Haberimizde...

TOKİ tarafından yapılan yeni duyuruyla birlikte 4 şehir için başvurular e- devlet üzerinden açılmış durumda. Başvurular için son günler kalmış durumda.

TOKİ yeni dönemde büyük konut projeleriyle birlikte emlak piyasasında önemli etkiler yaratmaya devam ediyor. Birçok şehirde yapılan yeni projeler sayesinde dar ve orta gelirli vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması sağlanırken aynı zamanda bölgelerdeki kira fiyatlarında da düşüş sağlanıyor. TOKİ tarafından duyurulan yeni projeler bir çok vatandaş tarafından takip edilirken yeni duyuru yapıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Haziran ayında orta gelir grubuna yönelik yeni sosyal konut projelerinin satış duyurularını yayımladı. Bu projeler arasında özellikle 2+1 ve 3+1 konutlar, orta gelir grubuna mensup vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor.

4 Şehir İçin Başvurular Açıldı

Yapılan yeni duyuruya göre Ankara, Afyonkarahisar, Bilecik ve Konya için TOKİ projeleri kapsamında e-devlet üzerinden başvurular açılmış durumda. Milyonlarca kişi e-devlet üzerinden 2 bin TL ücreti ödeyerek başvurusunu tamamlamış durumda. Ankara, Afyonkarahisar, Bilecik illeri için yapılan projelerin başvuru tarihleri 14 Haziran'da son bulacak. Vatandaşların bu tarihe kadar başvurularını tamamlaması oldukça önemli.

konya-toki-satisi-1.jpg

TOKİ Konya Beyşehir Başvuru

TOKİ, Konya'nın Beyşehir ilçesinde 106 konutun kurasına çıkıyor. Buna göre 2000 TL yatıran herkes kuraya girebiliyor. 10-28 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak başvurularla toplamda 106 konut yeni sahiplerinin olacak. Kurada 105,86 metrekare 3+1 ve 86,97 metrekare 2+1 konutlar bulunuyor. Satış fiyatlarına dair bir bilgi bulunmuyor.

konya-toki-satisi-2.jpg

TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ Konya Beyşehir konut projesine başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilecek. E-Devlet'te yer alan "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı" sayfasına T.C. kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra "Konut Başvuruları" menüsünden başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.