Tokat'ta 21 Mart Pazartesi okullar tatil mi?

Tokat'ta 21 Mart Pazartesi okullar tatil mi?

Tokat'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? Öğrenci ve veliler 21 Mart'ta okullarda kar tatili var mı sorusuna yanıt ararken Tokat Valiliği'nden açıklama geldi. Reşadiye'de eğitime, 9 ilçede ise taşımalı eğitime ara verildiği..

Meteorolojinin uyarılarının ardından Tokat'ta kar yağışı etkili oluyor. Kent merkezinde kar hafif etkili olurken, bir çok ilçede yoğun kar yağışı gün boyu devam etti. Meteorolojik verilere göre kentte 21 Mart Pazartesi günü hava sıcaklığı -1 ve hafta boyu yağışlar etkisini sürdürecek.

Peki Tokat'ta 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi? Tokat'ta kar yağışı nedeni ile Reşadiye ilçesinde eğitim ve öğretime, 9 ilçede ise taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Engelli, hamile ve kronik hasta kamu personelinin de 1 gün idari izinli sayıldığı bildirildi.

Tokat Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 21 Mart pazartesi günü yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek muhtemel riskler nedeniyle eğitim öğretim durumu değerlendirildi.

Reşadiye ilçe genelinde 1 gün süre ile okullarda eğitim ve öğretime ara verildi.

Tokat Merkez, Almus, Artova, Başçiftlik, Erbaa, Niksar, Turhal, Yeşilyurt, Zile ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencileri ile köy ve belde okulları öğrenci ve öğretmenleri için 1 gün süre ile ara verilmesi, diğer okullarda eğitim öğretime devam edilmesine karar alındı.

İlçe/belde genelinde eğitim öğretime tamamen ara verilen yerde bulunan kamu kurumlarındaki engelli, hamile ve kronik hasta personel ise 1 gün idari izinli sayıldığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.