Tiyatro bileti yerine kitap bağışı

Tiyatro bileti yerine kitap bağışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı "Hassta Etme Adamı" adlı oyunu izlemek isteyenlerden kitap bağışı istenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Nisan'da sahnelenecek tiyatro gösterisini izlemek isteyenlerden bilet yerine kitap bağışı alınacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, şubat ayında çocuk tiyatrosu öncesi oyuncak toplayan ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtan belediye, bu ay da kitap kampanyası yapacak.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında 30 Nisan Cumartesi günü sahnelenecek olan tiyatro, önemli bir sosyal projeye dönüştürülecek. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı "Hassta Etme Adamı" adlı oyunu izlemek isteyenlerden kitap bağışlamaları istenecek.

İki perdelik komediyi izlemek isteyenler getirecekleri kitaplar karşılığında salona alınacaklar. Bağışlanan kitaplar ilçe kütüphaneleri ile okullardaki boş kitap raflarını dolduracak.

Büyükşehir Belediyesi, şubat ayında da çocuk tiyatrosu öncesi tiyatroyu izlemek isteyenlerden oyuncak bağışı almış ve toplanan yaklaşık 10 bin oyuncak, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :