TFF'de Sıcak Gelişme: Yeni MHK İçin Düğmeye Basıldı

TFF'de Sıcak Gelişme: Yeni MHK İçin Düğmeye Basıldı

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun tutuklanmasının ardından TFF, yeni kurul çalışmalarının başladığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), adli sürecin ardından Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) başlayan yeni döneme ilişkin resmi bir açıklama paylaştı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun tutuklanması ve 4. Bölge Sorumlusu Sebahattin Şahin'in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından federasyon, kurumu yeniden yapılandırmak için kolları sıvadı.

Kupada Atamaları Yapacak Kadro Belli Oldu

Yeni yönetim belirlenene kadar sahadaki düzenin aksamaması için geçici bir adım atıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların hakem görevlendirmelerini mevcut yönetimdeki 5 kişilik ekip üstlenecek. MHK Başkan Vekili Hikmet Öksüzoğlu önderliğindeki geçici komite, kritik karşılaşmaların atamalarını yürütmeye devam edecek.

Yeni Başkan İlerleyen Günlerde Açıklanacak

Federasyon yetkilileri, yeni Merkez Hakem Kurulu başkan ve üyelerinin en kısa sürede belirleneceğini belirtti. Görevlendirme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeni yönetimin detayları kamuoyuna ilan edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.