TFF Süper Kupa maçına doğru

TFF Süper Kupa maçına doğru

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası organizasyonun...

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası organizasyonun kentin ekonomisine katkı sağlayacağını bildirdi.

Karamercan, yazılı açıklamasında, lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nı alan Galatasaray arasında TFF Süper Kupa finalinin Konya'da oynacağını ifade etti.

Konya'nın spor şehri olarak anılmasının kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Karamercan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maçlar nedeniyle şehrimize gelen taraftarlar, Konya'nın ekonomisine de ciddi katkı sağlamaktadır. Bilindiği üzere bu sezon önemli futbol müsabakalarının neredeyse tamamı şehrimize verildi. Bunda milli maçların da önemli katkısı oldu. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın özellikle PTT 1. Lig Playoff final maçı ile Süper Kupa finalinin Konya'da oynanmasına yönelik çabalarını takdir ediyor, esnaflarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz. Atiker Konyaspor yönetiminin esnafımıza olan katkısını gururla takip ettiğimizi, bu vesileyle gelecek sezonda şehrimizi ve Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan kulübümüze başarılar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :