Ters şeride giren cip jandarma aracıyla kafa kafaya çarpıştı! 2’si uzman çavuş 4 yaralı

Ters şeride giren cip jandarma aracıyla kafa kafaya çarpıştı! 2’si uzman çavuş 4 yaralı

Bartın’da bölünmüş yolda ters şeride giren cip karşı yönden gelen Jandarma Trafik Timi aracıyla çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 2’si uzman çavuş 4 kişi yaralandı.

Bartın’da meydana gelen trafik kazasında bölünmüş yolda ters şeride giren cip karşı yönden gelen Jandarma Trafik Timi aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2’si uzman çavuş 4 kişi yaralandı.
Kaza Bartın Kurucaşile karayolunun Çakraz tepesi mevkiinde geldi.

b.jpg

Edinilen bilgilere göre Kurucaşile’den Bartın istikametine seyir halinde olan M.D. yönetimindeki 74 BR 008 plakalı cip bölünmüş yolda ters şeride girerek karşı yönden gelen Jandarma Trafik Timi aracı ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazada Jandarma Trafik Timi aracında bulunan Amasra Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Uzman Çavuş İ.N. ve Uzman Çavuş A.Y. ile cip sürücüsü M.D. ve cipte yolcu olarak bulunan H.İ. yaralandı.

bbb.jpg

Yaralılar 112 ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılırken kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.