Telefon dolandırıcısı parayı çekmeye gittiği bankada yakalandı

Telefon dolandırıcısı parayı çekmeye gittiği bankada yakalandı

Kendini polis ve savcı gibi tanıtarak 630 bin liralık vurgun yapan telefon dolandırıcısı, parayı çekmeye gittiği sırada bankada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Elazığ'da adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Mustafapaşa ilçesinde kendini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcı, bir şahsın 630 bin lirasını çaldı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada şüpheli şahsın Ö.Ö. olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs, parayı çekmek için gittiği bankada yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.