Telafi edeceğiz

Telafi edeceğiz

Konya Anadolu SelçuksporTeknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Bayrampaşa deplasmanından İnşallah iyi sonuçla döner ve bir kaç haftadır alamadığımız puanları telafi ederiz” dedi.

Son haftalarda takımımızın oynadığı oyunu sonuca yansıtamamasının son noktalarda tercih ve vuruş eksiklerinden kaynaklandığını kaydeden  Konya Anadolu SelçuksporTeknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Bayrampaşa deplasmanından İnşallah iyi sonuçla döner ve bir kaç haftadır alamadığımız puanları telafi ederiz” dedi.

Kendi sahalarında oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Körfez İskenderunspor karşılaşmasının artık geride kaldığını ve önlerinde zorlu bir Bayrampaşa maçı olduğunu kaydeden Baysangur, “Sonuçta geride bıraktığımız haftada da kazanabilecek kadar çok gol pozisyonu bulduk. Ama kazanmaya yetecek kadarını atamadık. Şayet maça iyi başlayabilmiş olsaydık skor daha farklı olabilirdi. Bizlerinde oyuncularımızın da bu maçtan alacağımız dersler vardı. Biz bunları yaparak ilerleyen haftalara bakmak zorundayız. Ligin boyu kısalıyor. 9 haftalık bir periyot kaldı. Bu takımın bulunduğu pozisyondan yukarılara çıkması adına uğraş veriyoruz. Bunu yapabilecek bilgi birikimimiz ve oyuncu grubumuz var. Kazanmak adına girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirememek bizi sıkıntıya sokuyor.

İlerleyen haftalarda sıkıntı çekmemek adına bizim bir an önce kazanmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bunu yapabilmek adına da çok uğraş veriyoruz.

Açıkçası maçlarda rakibe ağırlığımızı hissettirmemize rağmen son noktalarda tercih ve vuruş eksikliklerimiz kazanmamıza engel oluyor” dedi.

Bayrampaşa maçının zor geçeceğini kaydeden Baysangur, “Kazanmak zorunda olduğumuz haftalar geliyor. Bundan sonra oynayacağımız müsabakalar hem altı puanlık hem de ikili averajı çok ilgilendiren maçlar olacak. Bayrampaşa deplasmanından İnşallah iyi sonuçla döner ve bir kaç haftadır alamadığımız puanları telafi ederiz” şeklinde konuştu