TeknoSA'dan Sevgililer Günü kampanyası

TeknoSA'dan Sevgililer Günü kampanyası

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel indirimlerin uygulanacağı kampanya başlattı.TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, şirket,...

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel indirimlerin uygulanacağı kampanya başlattı.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, akıllı telefonlardan aksesuarlara, tıraş makinelerinden saç düzleştiricilere, televizyonlardan küçük ev aletlerine, gaming ürünlerinden peluşlara kadar geniş ürün yelpazesi ve özel indirim kampanyaları ile sevgililerin hediye arayışında en çok tercih ettiği adreslerden biri olacak.

Tıraş makinesi, saç sakal kesme kiti ve lazer epilasyon gibi seçili kişisel bakım ürünlerinde 14 Şubat'a kadar yüzde 25 indirim uygulanacak. Oyun severler için birçok gaming ürününde özel kampanyalar sürerken, seçili markaların kulaklık, speaker gibi eğlenceli aksesuarlarında da yüzde 25'e varan indirimler olacak.

TeknoSA'nın Sevgililer Günü döneminde farklı sürprizleri devam edecek. Bunlardan birisi de 10-14 Şubat'ta geçerli olacak Apple Macbook ve iPad kampanyaları.

Sadece TeknoSA mağazalarında satılmaya başlanan Sevgililer Günü konseptli Disney Collection peluşlarında da özel fiyat uygulanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :