TEKNOFEST’te Samsun standına büyük ilgi

TEKNOFEST’te Samsun standına büyük ilgi

Havacılık, uzay ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren ayakları yere basmayan festival TEKNOFEST, İzmir'de coşkuyla devam ediyor.

Havacılık, uzay ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren ayakları yere basmayan festival TEKNOFEST, İzmir'de coşkuyla devam ediyor. Festivalde Samsun Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

7 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı'nda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile gerçekleşen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali ikinci gününde de tüm coşkusuyla sürüyor. Katılımcıların "Dikey Rüzgar Tüneli", "İklim Tüneli", "Güneş Gözlemi", "Planetaryum", "Uzay Temalı Çocuk Parkı", "Simülasyon Deneyim Alanları", "Paydaş-Sponsor Katılımcı Stant Aktiviteleri", "Kara ve Hava Araç Sergisi", "Sıcak Hava Balonu" ve "Pedallı Uçuş Etkinliği"ni deneyimleyebileceği festivalde katılımcı atölyeleri de gün boyunca sürecek. Kurum ve kuruluşlarında stantlarıyla yer aldığı festivale, Samsun Büyükşehir Belediyesi de standıyla renk kattı.

Büyükşehir standıyla ilgi odağı

Samsun Büyükşehir Belediyesi etkinlik alanında kurduğu stantta hem Samsun'un tanıtımını yapıyor, hem de kurduğu etkinlik alanlarıyla ziyaretçilere keyifli saatler yaşatıyor. Stantta ilgiyi en çok karelog oyunu görüyor. Ayrıca misafirlere yöresel lezzetler, çay ve kahve ikramı da yapılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.